Маєш інформацію? Поділись! Розміщення реклами на порталі

Розділи

 Про нас
 Тех-Каталог
 Прес-Каталог
 Книгарня
 Радіореклама
 Радіонавчання
 Радіоанонс
 Новини радіо
 Радіожиття
 Радіоакції
 Радіостанції
 Радіорозклад
 Радіопродакшн
 Радіолінки
 Радіостатті
 Радіозакони
 Радіословник
 Радіочиталка
 Радіоформати
 Радіорейтинґи
 Радіомузей
 Поради
 Реклама у нас
 Оголошення
 Партнери
 FAQ
 Головна
 Мапа порталу
Пошук в Мережi:


uaportal.com

Спілкування

 Гостьова книга
 Форум
 Чат
 Контакти

:: Бібліотека порталу ::

Радіостатті
 
Тех-Каталог Маєш інформацію? Поділись! Радіонавчання Маєш інформацію? Поділись!
 

Акценти

Валерій НОВОСВІТНІЙ:

:: Радіомарафон ::

Минув рік, як "Київ"-98 FM вийшов в ефір, і за цей час він обійшов своїх суперників за багатьма показниками

Газета Київської міської ради "Хрещатик" №45 (2644), 30.03.2005

  Розміщення реклами на порталі  
  Тех-каталог  

     З-поміж майже двох десятків радіостанцій, що працюють у столичному ефірі, мовник із позивними "Радіо "Київ" чи не наймолодший. Учора, 29 березня, він святкував свою першу річницю. В очікуванні численних гостей, що мали прийти на радіомарафон у прямому ефірі, директор комунального підприємства "Радіостанція "Голос Києва" Олександр Кривошеєнко звернув увагу журналістів на те, що принаймні за чотирма позиціями його команді вдалося обійти своїх суперників у боротьбі за слухача. По-перше, "Радіо "Київ" є інформаційною станцією, а не розважальною чи музичною. По-друге, за масштабами вона є найбільшим радійним проектом, створеним в Україні територіальною громадою. По-третє, в ефірі домінує українська музика і ведучі говорять винятково українською. По-четверте, тільки "Радіо "Київ" спеціалізується на столичних новинах, а відтак лише в її програмах можна почути вичерпну інформацію про життя Києва. Особлива гордість - творчі проекти "Його величність Театр" і "Прем'єра", "Київський календар", театралізоване шоу "Лабіринтами вулиць"...
     За рік "Радіо "Київ" змінило кілька адрес. Перші передачі народжувалися у тісному приміщенні під телевізійною вежею на Сирці. Офіс розташовувався то на Володимирській, то на Шота Руставелі... А в день народження засновник, Київська міська рада, зробила колективу "Київ"-98 FM подарунок, поселивши його у новому, просторому й зручному приміщенні на вулиці Дегтярівській, 37. Оглядаючи кімнати з сучасною технікою, телевізійники й газетярі раділи за колег. Я звернув увагу на те, що навіть робоче місце бухгалтерів зроблено в стилі "а ля радіостудія": одна половина кабінету відмежована від іншої стіною з великим звукопоглинаючим склом. До речі, студій для запису різноманітних програм тут аж чотири, а не одна, як було колись. Це дасть змогу продукувати більше передач, проводити прес-конференції у прямому ефірі. А вже з квітня має запрацювати "Інтернет-радіо "Київ" - і юзери Світової мережі слухатимуть столичні новини у будь-якому куточку планети. Та ще й бачитимуть, як журналісти їх готують, адже у кабінетах стоятимуть веб-камери.
     - Я побував у Києві на трьох радіостанціях,- сказав заступник голови Київської міської державної адміністрації, начальник Головного управління з питань взаємодії із засобами масової інформації та зв'язків з громадськістю Іван Данькевич.- Тож знаю, з яким обладнанням, у яких умовах працюють репортери, але не хотів би перехвалювати "Радіо "Київ"... Скажу лише так: я пишаюся, що столична влада робить усе можливе, щоб підприємства нашої міської громади мали сучасний рівень і повною мірою виконували свої функції. Ця студія створена Київрадою для потреб киян, для повного, об'єктивного й оперативного інформування їх про життя столиці й події в Україні. 98FM - частота, яку можуть слухати всі.
     Після цих слів Іван Петрович сміливо зайшов у радіорубку, надів навушники і першим відкрив святковий радіомарафон "Радіо "Київ", у котрого попереду, сподіваємося, довге життя.

Валерій НОВОСВІТНІЙ

• Перейти до решти статей 2005-го року       • Перейти до статей за інші роки
  Розміщення реклами  
  Розміщення реклами  
  Вгору  На головну  Мапа порталу  Контакти
 

:: Наш хостер ::
"ColoCall"

 

Відвідайте:


"Подих ефіру"

Західно-українська
банерна мережа

 

Українська Банерна Мережа
 

Українські 120x60
pagerank search engine optimization
Rambler's Top100

© Борис Скуратівський, 1999-2024